donderdag 11 juli 2013

Nieuwe plannen... part II

Wat een fijne reacties op mijn tipje van de sluier! Dat doet me goed :)

Maar wat gaat het nou precies worden, mijn 'bedrijf'?? (zie de reacties op de vorige post: ik mag van Cora geen bedrijfJE meer zeggen ;)

Ik heb er een behoorlijke poos over nagedacht, kan ik je zeggen. Ik was natuurlijk niet voor niets naast mijn baan aan mijn opleiding Mediastyling begonnen. En die illustratiecursussen die ik volgde hadden ook iets aangewakkerd. Die creatieve kant van mij, die wilde wat.

Maar hoe en wat dan?

Mijn baan helemaal opzeggen ging me wat ver. Te grote stap. Bovendien geeft die me eenvoudigweg ook de financiële ruimte om te ondernemen. Die houd ik dus. Voor drie dagen. En daarnaast werk ik voor mezelf.

Ik heb de opleiding altijd gezien als aanvulling op wat ik al kan en doe. Bij het ontwerpen en vormgeven zie ik mijn communicatieachtergrond als toegevoegde waarde. Ik ben niet alleen van het mooie plaatje, maar houd er tegelijk rekening mee wat het doel is, hoe mijn doelgroep denkt en waar ze zich bevinden. Mooi met effect dus :) Die combinatie wil ik maken.

De dienstverlening die ik ga bieden wordt dus behoorlijk breed: concept-, content-, grafisch- en illustratief ontwerp. Ik vat het samen onder de noemer 'visuele communicatie'. Aangezien 'food' echt mijn ding is (nee, écht...??! ;) wil ik wel graag proberen te focussen op opdrachtgevers die in de foodbranche actief zijn.

Dus dat gaat het worden mensen. Het klinkt wel logisch als ik het zo opschrijf :) Maar jullie willen natuurlijk niet alleen lezen wat het gaat worden, jullie willen het ZIEN! Een naam, een logo, een website, iets! Ik weet het... Maar er gaan toch echt eerst nog wat puntjes op de 'i'. En dan mag de wereld het weten :)

En wat moet dít dan worden...??


2 opmerkingen:

  1. Wat goed! Ik ben heel erg benieuwd, en wens je heel veel succes! Stoer dat je gaat doen wat je graag wilt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie stappen! Heel veel succes en plezier bij het waarmaken van je droom! Ps leuke foto's in je vorige post

    BeantwoordenVerwijderen