zondag 7 juli 2013

Nieuwe plannen... part I

Zoals ik in mijn vorige post al meldde, ben ik bezig met de opstart van mijn eigen bedrijfje. Drie dagen in de week blijf ik 'communicatiemevrouw' bij PGGM en daarnaast word ik 'visueel communicatie ontwerper' en eigen baas :) Ik vind het reuzespannend en heb er heel veel zin in.

Zo af en toe krijg ik de kriebels. Dan denk ik er iets te diep over na en word ik een beetje bang dat het allemaal niet gaat lukken. Dat het toch een beetje te groot voor me is. Dan stel ik mezelf gerust met de volgende quote:


Nee, denk ik dan. Het is goed zo. Je wilde dit al zoooo lang... En dit is het goede moment. Dat voel ik.

Dus ik zet steeds een stapje. Op weg naar mijn mooie grote droom. En ja, hij zal de komende maanden en jaren zeker weten bijgeslepen worden. Ik zal struikelen, misschien zelfs vallen en daarvan leren. Ik zal meer en meer focus krijgen.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het nadenken over en schrijven van mijn ondernemingsplan. Het bedenken van een naam. Het ontwerpen van mijn logo. En het maken van een website. Daar ga ik jullie de komende tijd allemaal over vertellen :)

Als je mij volgt op twitter, pinterest en instagram, ga je nieuwe foto's van mij tegen komen. Ik ben zelf altijd nogal kritisch ten aanzien van mijzelf op een foto, maar deze zijn wel heel mooi, vind je niet? Ze zijn gemaakt door Pauline van Klikklak.nu.

Binnenkort meer!

5 opmerkingen:

 1. Spannend! Heel tof dat je er voor gaat, succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk en fijn dat je je droom uit gaat laten komen. De start met zulke mooie foto's is in ieder geval goed! Alleen 1 ding... nooit meer praten over bedrijf'JE' hoor, gewoon bedrijf! ;-)

  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super coolio! En geen zorgen, je kan het. Foto's zijn goed, top. Succesos!

  BeantwoordenVerwijderen