zondag 15 juli 2012

Tree patterns

Zo tussen de bedrijven door werk ik aan nieuwe patroontjes. En de laatste tijd heb ik wat lopen stoeien met bomen. Ze zijn wat anders dan mijn ‘fishy patterns’ die ik een tijdje geleden hier postte. Voor mijn gevoel zijn die meer ‘mijn stijl’, maar ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Tree pattern
Tree pattern
Black tree pattern
Black tree pattern

-----

Now and again I’m working on new patterns. I’ve been working on some trees lately. These patterns differ quite a bit from the ‘fishy patterns’ I posted a while ago. I’m thinking the fishy ones are more ‘my style’, but I’d love to hear your opinion on that!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Ria,

  Ik vind ze echt super leuk! Vooral de gekleurde, hoewel ik die oogjes bij de zwarte bomen ook wel heel grappig vind. Eigenlijk vind ik ze niet zo heel anders dan je 'fishy patterns', die ik ook geweldig vind. Allemaal 'echt Ria'!

  Groetjes, Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg goed gelukt! Ik zie een serie met verschillende kleuren blaadjes.. Extra knap dat je ze precies op de juiste afstand van elkaar weet te stempelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooi!
  Leuk dat je gister trouwens ook bij de EtsyLabs was! Jammer dat we elkaar niet meer gesproken hebben (ik was de hele tijd druk met m'n groepje) maar zo te zien op dit blog ben je goed bezig! :-) Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Learned it from the best, nietwaar?! ;) Ik vind het nog wel heel lastig om ze 'tilable' te krijgen.

   Ik vond het ook heel leuk bij de EtsyLabs! Er er komt vast nog wel een gelegenheid om even bij te praten!

   Verwijderen