dinsdag 22 januari 2013

** Meet The Tweet ** update (2)

Nog een paar weken en dan is het zover: Meet The Tweet! Wij zijn intussen bezig met een ideetje om de dag nog leuker te maken! We willen iedereen die komt een klein aandenken meegeven waar we graag jullie input voor zouden krijgen. Daarom hebben we voor iedereen die naar Meet The Tweet komt een kleine huiswerkopdracht:
  1. Wat is je favoriete inspirerende quote? Maak hier een plaatje van op staand A6 formaat (resolutie 300 dpi). Als je niet kan photoshoppen, illustratoren, etc., schrijf het op en maak er een foto van, ook helemaal prima.

    Hieronder een paar voorbeelden van Pinterest. Meer inspiratie nodig? Kijk op mijn pinterest board 'inspirational quotes' (daar vind je ook de bron van quotes hieronder).

  2. Iets wat alle 'Meet The Tweeters' gemeen hebben is bloggen. Wij zijn benieuwd naar je beste tip/raad/advies voor mede-bloggers!
Stuur je visuele quote en tip vóór 1 februari naar hello@paperstories.nl dan hebben wij nog even de tijd om er iets moois van te maken :-) en dan zie je op 17 februari het resultaat van alle inzendingen!

Verder is de locatie bijna rond, daar houden we je natuurlijk van op de hoogte. De tijd staat al wel vast: we ontvangen jullie graag om 13.30 uur.
 
Quote

Quote

Quote


Quote

Quote
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten